اگرچه تحقیقات در حال انجام است، مقامات فدرال مشکوک هستند که پیازهای خرد شده و از پیش شسته شده که به صورت خام در مک دونالدز کوارتر پاندرز سرو می شد، منبع احتمالی شیوع E. coli است. برای کسانی که در زمینه پیشگیری از بیماری های ناشی از غذا تخصص دارند، این خبر تعجب آور نبود.
دان شافنر، استاد علوم غذایی در دانشگاه راتگرز، می گوید که هرچه غذا در سفر از مزرعه به رستوران یا خواربار فروشی بیشتر پردازش و پردازش شود، فرصت های بیشتری برای معرفی یا انتشار باکتری ها وجود دارد. این شامل برش دادن، پیش شستن یا افزودن مواد است.
شافنر گفت: «هرچه دستکاری بیشتری انجام دهید، مطمئناً مکانهای بیشتری برای اشتباه کردن وجود دارد.
طبیعتاً، وقتی میوه ها و سبزیجات به صورت نپخته سرو می شوند، فرصتی برای از بین بردن باکتری ها وجود ندارد. این امر به شیوع E. coli در گذشته مرتبط با تولید کمک کرده است، از جمله شیوع سال 2006 در اسفناج از پیش بسته بندی شده بچه که بیش از 200 مورد را بیمار کرد و ده ها مورد از E. coli و سایر بیماری های منتقله از غذا که با جوانه های آلوده مرتبط بوده اند. طالبی همچنین به عوامل بیماری زا از جمله سالمونلا و لیستریا آلوده شده است.
دارین دتویلر، استاد سیاست تنظیم مواد غذایی در دانشگاه نورث ایسترن، گفت: «اگر فقط به تعداد بسیار زیاد شیوع و یادآوری در 15 سال گذشته نگاه کنید، معمولاً موارد بیشتری از E. coli مرتبط با تولید را مشاهده می کنیم.
اگرچه چندین دهه پیش حوادث جدی E. coli در گوشت رخ داد – از جمله شیوع مرتبط با همبرگر جک در جعبه که صدها نفر را بیمار کرد و چهار نفر را در اوایل دهه 1990 کشت – تغییراتی در مقررات فدرال و درک بهتر دمای پخت مناسب لازم است. برای از بین بردن باکتری ها، این موارد کاهش یافته است.
باربارا کوالسیک، مدیر موسسه ایمنی غذایی و امنیت تغذیه در دانشکده بهداشت عمومی موسسه میلکن دانشگاه جورج واشنگتن، گفت که تلاش می کند از خوردن سبزی کیسه ای، جوانه و طالبی پرهیز کند. او گفت که کیسه ها یا ظروف حاوی کاهو یا سایر سبزیجات برگدار می توانند در باکتری ها ببندند و محیطی را برای تکثیر آن ایجاد کنند، بنابراین برای سالاد، او به جای آن از کله های کاهو در فروشگاه مواد غذایی استفاده می کند.
او گفت: “هر برگ که پاره یا آسیب دیده باشد، من آن را دور می اندازم، زیرا این گونه باکتری ها می توانند وارد آنجا شوند.” و من معمولاً برگ های بیرونی را برمی دارم و دور می اندازم.
سپس کاهو را کاملا شسته و خشک می کند.
او گفت: «کلید آب جاری و استفاده از یک دستمال کاغذی تمیز برای خشک کردن آن است. “باکتری ها به نوعی چسبنده هستند و اصطکاک چیزی است که آنها را از بین می برد.”
شافنر گفت که شیوع قبلی E. coli شامل سبزیهای برگدار و شستهشده ناشی از کمبود کلر کافی در آب هنگام شستشو بود. او گفت: با جوانه ها، نگرانی متفاوت است، او گفت: دانه ها در معرض دمای گرم قرار می گیرند و با جوانه زدن، مواد مغذی را در آب آزاد می کنند که به باکتری ها اجازه رشد می دهد.
در همین حال، خربزههای بریده شده میتوانند محل مناسبی برای رشد پاتوژنها باشند، بهویژه اگر در بیرون نشسته باشند.
شافنر میگوید: «من کارگاههای زیادی انجام میدهم، و اغلب در بوفه صبحانه میوههای خرد میکنند، و آن میوه در تمام طول روز آنجا مینشیند. ما تحقیقاتی انجام دادهایم تا نشان دهیم که ظاهر فیزیکی آن تغییر نمیکند، اما میتواند باکتریهایی را رشد دهد که کار هیچکس نیست.»
Detwiler مخصوصاً مراقب است که از طالبی به دلیل پوست تاردار خود که باکتری ها به راحتی در آن پنهان می شوند، اجتناب کند.
او گفت: «این یکی از کشندهترین محصولات موجود است، از همه چیز. طالبی PH عالی دارد و نمی توانید بیرون را به اندازه کافی تمیز کنید.
E. coli از طریق مدفوع حیوانات یا انسان در محیط پخش می شود و از آنجا می تواند غذا و آب را آلوده کند. در حالی که پیشرفت های قابل توجه در کشاورزی، گسترش پاتوژن ها را در مزارعی که محصولات در آن رشد می کنند به حداقل رسانده است، کارشناسان می گویند هنوز برای مصرف کنندگان مهم است که خطر ابتلا به E. coli را در نظر بگیرند – به ویژه برای کودکان خردسال، افراد بالای 65 سال و هر کسی که سیستم ایمنی ضعیفی دارد. از جمله کسانی که باردار هستند.
این یک پاتوژن واقعا منحصر به فرد است، زیرا دوز عفونی بسیار پایینی وجود دارد. کالی کنیل، استاد ایمنی مواد غذایی میکروبی در دانشگاه دلاور، میگوید، بنابراین تنها چند سلول طول میکشد تا فردی بسیار بیمار شود.
کارشناسان ایمنی مواد غذایی که با آنها مصاحبه شد همچنین گفتند که از گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ کمیاب یا نیم پز دوری می کنند و شیر غیر پاستوریزه نمی نوشند.
برخی نیز اشاره کردند که هنگام صرف غذا به دنبال نشانههایی از پاکیزگی هستند.
«اگر به رستورانی بروم که با آن آشنایی ندارم، یکی از اولین کارهایی که انجام میدهم این است که به دستشویی میروم، زیرا اگر دستشویی وحشتناک به نظر میرسد – مثل اینکه برای مدت طولانی کسی آن را تمیز نکرده است – من این کار را نمیکنم. حتی می خواهم بدانم آشپزخانه چگونه به نظر می رسد،” Detwiler گفت.
با این اوصاف، رستورانهای فستفود معمولاً کانونی برای بیماریهای ناشی از غذا نیستند، و Detwiler میگوید مکدونالد «سابقهای طولانی در رهبری بسیار برجسته» در ایمنی غذا دارد.
کوالسیک با این موضوع موافقت کرد و افزود که مک دونالد به عنوان یک زنجیره بزرگ، احتمالاً رویه های بیشتری برای تردد دارد.
منبع: nbcnews