یک ماه پیش، Clarissa DeBock با گرفتگی شکم، اسهال و حالت تهوع بیمار شد – اما این یک بیماری معمولی معده نبود.
او پنج روز قبل با نامزدش برای ناهار به مکدونالدز محلی در نورث پلات، نبراسکا رفته بود. او گفت، کوارتر پوندری که در آن روز خورد، ظاهر و طعمی طبیعی داشت.
اما علائم گوارشی دیباک را در 25 سپتامبر در اتاق اورژانس فرود آورد و آزمایش او برای یک سویه از E. coli به نام O157:H7 مثبت شد – سویه ای که به شیوع بیماری که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری روز سه شنبه اعلام کرد، مرتبط است.
او گفت: «فقط میتوانستم بگویم که گرفتگیها مشکلی ندارند، فقط به این دلیل که خیلی بد بودند. “شما با آنفولانزا و موارد دیگر گرفتگی می کنید، اما متفاوت بود.”
تحقیقات CDC در مورد شیوع E. coli مرتبط با Quarter Pounders تاکنون 49 مورد را در 10 ایالت از 27 سپتامبر تا 11 اکتبر شناسایی کرده است. ده نفر در بیمارستان بستری شدند و یک نفر فوت کرد.
دبوک، 33 ساله، مسئول پذیرش در یک مرکز جراحی، بیماری خود را به وعده غذایی مک دونالد نسبت می دهد.
او گفت: “من حدس میزنم که ترسناک است، فقط به این دلیل که به آنها به عنوان یک مکان فست فود اعتماد دارید.” “شما برای تهیه غذای ایمن به آنها اعتماد می کنید.”
دی باک روز پنجشنبه از مک دونالد شکایت کرد و به دنبال غرامت برای دستمزدهای از دست رفته، قبض های پزشکی و رنج جسمی و روحی بود.
این دومین شکایت مرتبط با شیوع است. مردی از کلرادو روز چهارشنبه شکایت کرد.
یکی از سخنگویان مک دونالد روز چهارشنبه گفت که پیازهای خرد شده سرو شده در کوارتر پاندرز احتمالاً مسئول شیوع این بیماری بوده است. روز پنجشنبه، این شرکت گفت که یکی از تامین کنندگان آن، تیلور فارمز، پیاز خرد شده را به مکان های مرتبط با شیوع این بیماری ارائه کرده است. تیلور فارمز فراخوان چهار محصول پیاز خام را آغاز کرده است.
شاکیان این دو دعوی هر دو توسط ران سیمون، شریک مدیریتی ران سیمون و همکاران، یک شرکت حقوقی ایمنی مواد غذایی، نمایندگی می شوند. سیمون گفت که او در مجموع وکالت 15 نفر – مردان و زنان 20 تا 60 ساله – را برعهده دارد که بیماری خود را به شیوع بیماری نسبت می دهند، اگرچه او هنوز از طرف سایرین شکایت نکرده است. او گفت که یکی از مراجعان دچار سپسیس شد و بیش از یک هفته در بیمارستان بستری بود.
سیمون گفت: «وقتی به یک رستوران میروید، مطمئن هستید که رستوران هر کاری میتوانست انجام دهد تا شما را ایمن کند، اما در این مورد، مکدونالد این اعتماد را نقض کرد. “من گمان می کنم که مدت زیادی طول بکشد تا آنها آن را پس بگیرند.”
اگر پیاز خام واقعاً مقصر شیوع E. coli باشد، اولین باری است که مشخص می شود که به این گونه خاص آلوده شده است. شیوع های گذشته با سبزیجات برگدار، جوانه ها، گوشت گاو و پنیر ساخته شده از شیر غیر پاستوریزه مرتبط بوده است.
مک دونالد توزیع پیاز خرد شده را در مناطق آسیب دیده متوقف کرده و به طور موقت کوارتر پاندر را از رستوران های آسیب دیده حذف کرده است. جو ارلینگر، رئیس مکدونالدز ایالات متحده آمریکا، روز چهارشنبه در برنامه تلویزیونی انبیسی «TODAY» گفت که این شرکت قصد دارد اعتماد مردم را دوباره به دست آورد و افزود که غذا خوردن در رستورانهای مکدونالد همچنان بیخطر است.
او گفت: “ایمنی مواد غذایی اولویت اصلی ما در مک دونالد است.” آنچه امروز مهم است این است که ما برای محافظت از مردم آمریکا و ارتقای سلامت عمومی اقدام کرده ایم.
Darin Detwiler، استاد سیاست تنظیم مواد غذایی در دانشگاه نورث ایسترن، گفت: رستوران ها و فست فودهای زنجیره ای مسئول خدماتی هستند که به مشتریان ارائه می دهند، حتی اگر آلودگی در محل اتفاق نیفتد. او گفت که اگر پیازها حاوی E. coli بودند، میتوان آلودگی را با آزمایشهای کافی در سفر از مزرعه تا رستوران شناسایی کرد.
Detwiler گفت: “مک دونالد می تواند بگوید که این مشکل کاملاً در پیازها، کاملاً در این مزرعه، این توزیع کننده جدا شده است، اما آنها هرگز نمی توانند بگویند که مسئولیت آنها صفر است، زیرا آنها باید قبل از رسیدن به فرنچایز آن را آزمایش می کردند.” “این نام آنها روی محصول است. از آشپزخانه آنها می گذرد.»
دیباک بیشتر بهبود یافته است و از اینکه پسرش، کای، بیمار نشد، سپاسگزار است. او تقریباً 2 ساله است و دباک گفت که معمولاً غذایش را با او تقسیم می کند اما در این مورد این کار را نکرد. کودکان خردسال و افراد مسن به ویژه در برابر علائم شدید E. coli آسیب پذیر هستند.
او گفت: «فکر کردن به آن بسیار وحشتناک است. من خیلی بدبخت بودم، بنابراین نمیدانم بدن کوچک او چگونه میتوانست با آن برخورد کند.»
دبوک گفت که از زمان بیماری خود برای سفارش غذا از هر رستورانی نگران بوده است، به خصوص با پسرش.
او گفت: «نمیدانم که اعتماد دارم برای مدتی بیرون غذا بخورم.
منبع: nbcnews